bar_chart
Meny
bar_chart Laddar...
open_in_new
language Svenska keyboard_arrow_down
Byt språk

Bolagsstyrning

Eurobattery Minerals är ett gruvföretag som fokuserar på prospektering och utvinning av mineralerna nickel, kobolt och koppar för den växande elfordonsmarknaden i Europa. Företaget har pågående projekt i Finland och Spanien.

Vår förståelse av god bolagsstyrning

Gruvdrift är en sofistikerad och högteknologisk industri som utgör nyckeln till den verkligt gröna revolutionen. Eurobattery Minerals har en tydlig vision: att hjälpa Europa att bli 100% självförsörjande av kritiska batterimineraler. För att nå detta mål måste vi ta ansvar för vår affärsverksamhet och garantera full transparens till alla våra intressenter.

Ansvaret för en god bolagsstyrning hos Eurobattery Minerals ligger hos vår företagsledning. Kärnan i ledningsgruppen består av Roberto Garcia Martinez, VD och styrelsemedlem, och Mattias Modén, Financial Controller. VD:n är huvudansvarig för den etiska tonen och att säkerställa respekt för, och implementation av, företagets värderingar.

För oss innebär god bolagsstyrning att följa nationella och internationella lagar och föreskrifter, att regelbundet kommunicera med både interna och externa intressenter, samt att vara transparent längs hela försörjningskedjan.

Håll dig uppdaterad!
Spännande tider väntar.

Prenumerera på nyhetsbrevet och bli först att få våra senaste nyheter och trendspaningar.

Var vänlig fyll i din e-post.