bar_chart
Meny
bar_chart Laddar...
open_in_new
language Svenska keyboard_arrow_down
Byt språk

Hållbarhet

Eurobattery Minerals är ett gruvföretag som fokuserar på prospektering och utvinning av mineralerna nickel, kobolt och koppar för den växande elfordonsmarknaden i Europa. Företaget har pågående projekt i Finland och Spanien.

Hållbar gruvdrift för en grönare framtid

Som gruvföretag är vi på Eurobattery Minerals medvetna om den påverkan våra aktiviteter har på miljön och lokalsamhällen. Därför är ansvarsfullt företagande djupt förankrat i vår företagskultur. Vårt fokus ligger på etiskt ursprung och full spårbarhet av kritiska mineraler, från prospektering till utvinning. För Eurobattery Minerals handlar ett ansvarsfullt agerande om att planera våra aktiviteter med respekt för miljöaspekter, men också att ta ett socialt ansvar för alla anställda och de människor som lever och verkar nära en gruvverksamhet. Vår vision är att hjälpa Europa att bli självförsörjande av etiska och fullt spårbara batterimineraler för elbilsindustrin. Vi vill försörja Europa med kritiska mineraler som bryts på ett ansvarsfullt sätt i Europa. Det är vårt bidrag till en renare värld!

Som gruvföretag innefattar vårt miljö- och samhällsansvar även vår moraliska förpliktelse att uppnå följande av FN:s globala mål, som också fungerar som riktlinjer för implementeringen av vår uppfattning om hållbarhet:

Erbjuda en grön produkt för övergången till ren energi.

Erbjuda en säker, rättvis och hälsosam arbetsplats; att skapa jobbmöjligheter.

Använda teknik med låg miljöpåverkan i produktionen.

Minimera påverkan på vatten, luft och ekosystem.

Håll dig uppdaterad!
Spännande tider väntar.

Prenumerera på nyhetsbrevet och bli först att få våra senaste nyheter och trendspaningar.

Var vänlig fyll i din e-post.